Alcotec α-Amylase Enzyme (encimi alfa amilaze)

2,73 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-at-aae
Alcotec α-Amylase Enzyme (encimi alfa amilaze) za konverzijo škroba v enostavne sladkorje

Alcotec α-Amylase Enzyme (encimi alfa amilaze)

Encim lahko pretvori vsebnost škroba, tako da lahko fermentira v alkohol.

Osnovni podatki:

  • za škrob iz 5kg zrnja,
  • neto teža: 5g,
  • priporočilo: fermentiramo ga z turbo kvasom, ki vsebuje encim glukoamilazo (GA), ki bo poskrbel še za preostale dekstrine.

To je encim z zelo visoko encimsko aktivnostjo, ki je odporen na visoke temperature. Uporabimo ga za predhodno obdelavo drozge na osnovi zrnja (ali katere koli surovine bogatega s škrobom), pred fermentacijo

Uporaba

Alcotec Alfa Amilaze 5g uporabimo za pretvorbo škroba v do 5kg zdrobljenega zrnja. Zavrite zdrobljeno zrnje z dodano vodo, kakor je navedeno v vašem receptu za žganje. Ko drozga zavre, dodajte alfa amilaze in kuhajte s pogostim mešanjem še 30 min tako, da drozga počasi vre.

Opozorilo

Pritovrstnem načinu pretvorbe škroba ne uporabljajte običajnih nizkotemperaturnih pivovarskih alfa amilaz, saj pri visoki temperaturi niso obstojne.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Alcotec α-Amylase Enzyme (encimi alfa amilaze)

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2021 Sfera d.o.o.