Hmelj BOBEK T90 100g

3,17 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ho-bobe
  • Kupite 3 vsakega za 2,86 € in prihranite 10%
  • Kupite 10 vsakega za 2,38 € in prihranite 25%

Hmelj Bobek - Styrian Golding B, slovenski hmelj za aromo in grenčino.

Hmelj Bobek

Pakirano : 100g. v T90.

Izvor: Slovenija

Trgatev: 2020

Opis: sorta hmelja Styrian Golding B ali Bobek je relativno mlada sorta v Sloveniji, ki se tu goji od leta 1975. Bobek je križanec med sorto Northern Brewer in slovenskim moškim hmeljem. Ima blago, pestro aromo ojačano z ustrezno grenčico. Bobek je aromatičen tip hmelja z blago, žlahtno hmeljno aromo. Vsebuje 3,5 – 7,8 % a-kislin, od tega je 27 - 31 % kohumulona. Razmerje med a- in ß-kislinami je približno 1,3. Vsebnost eteričnega olja je 0,7 - 4,0 % suhe snovi. Z Golding B hmeljeno pivo ima zelo dobro organoleptično oceno za grenčico, okus in aromo. Izkoristek a-kislin pri varenju piva je dober.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hmelj BOBEK T90 100g

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2021 Sfera d.o.o.