Hmelj Motueka T90 100g

8,79 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ho-motu
  • Kupite 3 vsakega za 7,30 € in prihranite 17%
  • Kupite 10 vsakega za 6,49 € in prihranite 26%
Hmelj Motueka T90 100g
Motueka, nekdaj znan kot belgijski Saaz ali B Saaz, je vodilni novozelandski hmelj. Ta triploid, ki ga je razvil HortResearch, je bil vzrejen iz Saaza in neimenovanega novozelandskega plemenskega seva ter se dobro prilega Lagerjem, Pilsnerjem in belgijskemu Ale-u.

Je odličen hmelj dvonamenski hmelj, ki ima vznemirljivo sadno aromo z osvežilnimi notami tropskega sadja in citrusov. Uporablja se lahko kadarkoli med postopkom varjenja in dobro deluje v sladkem, sladnem in sadnem pivu.

Pivovarna Massachusetts Jack uporablja Motueko v Maibocku, pivovarna Sierra Nevada pa je aprila 2014 prvič predstavila svoj Southern Hemisphere Harvest fresh hops ale, pri čemer je Motueka skupaj z Southern Cross uporabljala kot končni hmelj.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hmelj Motueka T90 100g

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2019 Sfera d.o.o.