Hmelj Nelson Sauvin T90 100g

12,90 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ho-nesa
  • Kupite 3 vsakega za 7,97 € in prihranite 38%
  • Kupite 10 vsakega za 7,29 € in prihranite 43%
Hmelj Nelson Sauvin T90 100g
Ime hmelja Nelson Sauvin izhaja iz vinske trte Sauvignon Blanc, za katero se mnogi strinjajo, da ima podoben okus in aromo. Razvit je bil na Novi Zelandiji in prvič objavljen leta 2000. Za velike pivovarne velja za preveč divji. Kljub temu je Nelson Sauvin s svojimi ekscentričnimi lastnostmi našel pomembno uporabo med obrtnimi in domačimi pivovarji

Sorta je priljubljena pri ameriškem stilu Pale Ale, vendar je to vsekakor hmelj, ki zahteva previdno in preudarno uporabo.

Oljni profil Nelsona Sauvina je zapleten in na srečo dobro deluje kot aroma hmelj, hmelj z okusom in tudi za grenkobo. Nizki kohumulon je odgovoren za njegove gladke grenke lastnosti. Izhaja iz hmelja Smoothcone.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hmelj Nelson Sauvin T90 100g

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2021 Sfera d.o.o.