Ovseni kosmiči 1kg

2,99 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ad-fo
Ovseni kosmiči 1kg

Ovseni kosmiči 1kg

Gre za želatinizirane, nevaljane žitne kosmiče, iz katerih dobimo posebne sladkorje, ki dodajo pivu poseben okus. Drozgajo se skupaj s sladom (Pale Ale ali Pilsen).

Olupljeni ovseni kosmiči bodo končnim pivom dali gladek, kremast okus. Vnaprej kuhana, nesladna žita pivovarju ponujajo priložnost za razlikovanje izdelkov. Kosmične izdelke lahko dodate neposredno v mash, brez potrebe po mletju. Oves, pomešan z ječmenovim sladom, lahko izboljša občutek v ustih in vnese note opečene biskvitne arome. Oves je bogat z olji in ponavadi v pivu spodbuja žametno teksturo. Stili piva: Stout, NEIPA,....

"Torrefied" ovseni kosmiči so sestavljeni iz oluščenih ovsenih zrn, ki so bila kuhana pri visoki temperaturi, kar povzroči želatinizacijo škrobastega endosperma in so nato kosmičeni.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ovseni kosmiči 1kg

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2021 Sfera d.o.o.