Ovseni kosmiči 1kg

3,99 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ad-fo
Ovseni kosmiči 1kg

Ovseni kosmiči 1kg

Gre za želatinizirane, nevaljane žitne kosmiče, iz katerih dobimo posebne sladkorje, ki dodajo pivu poseben okus. Drozgajo se skupaj s sladom (Pale Ale ali Pilsen).

Olupljeni ovseni kosmiči bodo končnim pivom dali gladek, kremast okus. Vnaprej kuhana, nesladna žita pivovarju ponujajo priložnost za razlikovanje izdelkov. Kosmične izdelke lahko dodate neposredno v mash, brez potrebe po mletju. Oves, pomešan z ječmenovim sladom, lahko izboljša občutek v ustih in vnese note opečene biskvitne arome. Oves je bogat z olji in ponavadi v pivu spodbuja žametno teksturo. Stili piva: Stout, NEIPA,....

"Torrefied" ovseni kosmiči so sestavljeni iz oluščenih ovsenih zrn, ki so bila kuhana pri visoki temperaturi, kar povzroči želatinizacijo škrobastega endosperma in so nato kosmičeni.

Več informacij
gramatura 1kg
Sladarna Mouterij Dingemans
Vrsta posebni
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ovseni kosmiči 1kg

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2019 Sfera d.o.o.