Pivovarske kvasovke Lallemand LalBrew™ Voss, 11g

3,39 €
Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
Koda izdelka
mp-by-lkv
Pivovarske kvasovke Lallemand LalBrew™ Voss, 11g Kviek Ale Yeast

Lallemand LalBrew™ Voss Kveik Ale

Kveik v norveškem narečju pomeni kvas. V norveški tradiciji se je kveik ohranjal s sušenjem in se prenašal iz roda v rod. Kveik je originalni, tradicionalni posušeni kvas.

Sev LalBrew® Voss je pridobil Sigmund Gjernes (Voss, Norveška), ki je to kulturo vzdrževal s tradicionalnimi metodami od 80. let prejšnjega stoletja in jo velikodušno delil s širšo pivovarstveno skupnostjo.

Profil okusa je skladen v celotnem temperaturnem območju: nevtralen s subtilnimi sadnimi notami pomaranče in citrusov. Flokulacija je zelo visoka, saj nastajajo bistra piva brez filtracije ali uporabe procesnih pripomočkov.

flokulacija: zelo visoka
toleranca na alkohol: 12% ABV
temperatura fermentacije: 25-40 ° C | optimalno temperaturno območje: 35-40 ° C
odmerjanje: 100 g / hl
 
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pivovarske kvasovke Lallemand LalBrew™ Voss, 11g

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2021 Sfera d.o.o.