Sladka pomarančna lupina (curaçao) 100g

2,99 €
Na zalogi
Koda izdelka
mp-ad-spl
Sladka pomaračna lupina (curaçao) 100g.
Sladka pomaračna lupina (curaçao) 100g.
Uporablja se v številnih različnih stilih piva, zlasti v belgijskem witu, pa tudi v številnih ameriških pšeničnih pivih. Rezultat je okus, podoben Grand Marnierju ali Cointreauu.
Aromatična zelišča se uporabljajo v nekaterih vrstah piva, zlasti v belgijskih pivih Bière Blanche, Grand Cru, Tripple in v božičnem pivu. Običajno jih dodamo v zadnjih 15 minutah vrenja. V starih časih je bila uporaba aromatičnih zelišč običajna, saj so s tem podaljšali čas skladiščenja piva.
Uporabite 18-30 g na 23 litrov, v zadnjih 15 minut vrenja.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sladka pomarančna lupina (curaçao) 100g

Ukrepi zaradi virusa Covid-19 !

Sprejeli nekaj ukrepov proti nekontroliranem širjenju virusa COVID-19 za ohranitev operativnega zdravstvenega sistema in ti veljajo do nadaljnega :

  • izdajamo in pošiljamo le predplačano blago - Predplačilo na TR podjetja (ostale opcije so v spletni trgovini izklopljene)
  • naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. - v naše skupno dobro priporočamo ta način dostave. Dostava je odvisna od operativnosti Pošte Slovenije d.o.o. na vašem koncu.
  • osebni prevzemi so možni:
    • obvezno napovedani (za prevzemom predhodna najava pred vhodom, da blago pripravimo in se izognemu telesnem stiku in bližini - 2m).
    • vstopanje le do predprostora, kjer bo vaše blago pripravljeno.

Ukrepi ostajajo v veljavi do nadaljnega!

S temi ukrepi ščitimo vas kot tudi nas.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

© 2002-2019 Sfera d.o.o.