OBVESTILO

Zaradi počitnic imamo 29 in 30/4/2024 ter 3/5/2024 zaprto. V tem času lahko naročila normalno oddajate - dobave in osebni prevzemi pa bodo možni šele od ponedeljka, 6.5.2024 dalje.

Hvala za razumevanje.

Pivovarske kvasovke Lallemand - WildBrew™ Sour Pitch, 10g

19,99 €
Na zalogi
SKU
mp-by-lsp

Pivovarske kvasovke Lallemand - WildBrew™ Sour Pitch, 10g

LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch 10 g

WildBrew™ Sour Pitch je pripravljena za uporabo, visoko zmogljiva in visoko čista mlečnokislinska bakterija, ki je posebej izbrana zaradi svoje zmožnosti proizvajanja širokega nabora stilov kislega piva. WildBrew™ Sour Pitch proizvaja čist in uravnotežen profil okusa citrusov, ki je značilen za tradicionalne in sodobne stile kislega piva. Ko je inokuliran pri optimalni temperaturi in pravih pogojih, je močan, varen in enostaven način za ravnanje z bakterijami za različne tehnike kisanja piva, kot je tipičen postopek kisanja v kotličku.

 

Slogi, ki jih je mogoče variti z WildBrew™ Sour Pitch, vključujejo, vendar niso omejeni na, Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild in Sour IPA.

WildBrew™ Sour Pitch bo zagotovil neprekosljivo konsistenco, enostaven nanos, popolnoma zagotovljeno delovanje in neprimerljivo čistost za varjenje sloga kislega piva po vaši izbiri. Bakterije WildBrew™ Sour Pitch kažejo:  

  • Hiter padec pH, ki se lahko zaključi v 2 dneh; običajno v 24 do 36 urah.  
  • Visoka količina mlečne kisline v primerjavi z nižjo proizvodnjo ocetne kisline.  
  • Aroma in okus sta citrusna in ostra s pridihom sadja.

Optimalno temperaturno območje za WildBrew™ Sour Pitch pri proizvodnji kislih stilov piva je med 30–40 °C (86–104 °F). Odmerek je 0,1 g/l. En paket za 1 hl. Temperatura skladiščenja: 4°C.

Specifikacije

Oblika kvasa  : suho

Velikost pakiranja  : 10 g

Več informacij
Za stil Special Beer
Proizvajalec kvasovk Lallemand
teža 1-19g
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pivovarske kvasovke Lallemand - WildBrew™ Sour Pitch, 10g
© 2002-2023 Sfera d.o.o.