Still Spirits encimi glukoamilaze 12g
3,19 €
Na zalogi
SKU
mp-ad-ega
Your request has been sent successfully!
Name is required
Email is required
Provide a valid email
Phone is required
Still Spirits encimi glukoamilaze 12g
Still Spirits encimi glukoamilaze 12g
Encim glukoamilaza Glukoamilaza je encim, pridobljen iz gliv, ki pred postopkom fermentacije razgradi dekstrine v enostavne sladkorje.
- Uporabno za : do 10kg utekočinjenega škroba za alkoholno vrenje količine do 25l
- Visoka temperaturna toleranca: 30-65°C, optimalno 50-60°C
- Neto masa : 12g
Navodila za mešanje
- Dodajte encim utekočinjeni škrobni drozgi ali žitni kaši iz slada enkrat pri 65 °C (149 °F) ali manj.
- Dobro premešajte, pokrijte (ali držite pri 50-60 °C (122-140 °F)) in pustite stati 1 uro, preden se ohladi za fermentacijo.
Druga možnost je, da dodate drozgi/pivini skupaj s kvasom in fermentirate pri optimalni 30-35 °C (86-95 °F) temperaturi okolja (zagotavljanje znotraj tolerance za kvas) za hkratno saharifikacijo in fermentacijo.
Call For Price | Onemogoči |
---|
Napišite vaše lastno mnenje